Meer
rendement
door goed
onderhoud
Onderhoud en reparatie

Onze Service Engineers zijn gespecialiseerd in het onderhouden van Firepacks en andere producten van WB Firepacks. Maar ook voor onderhoud aan pompsets van andere fabrikanten kunt u bij ons terecht. Wij voeren alle werkzaamheden uit op het gebied van beheer en onderhoud. Uiteraard conform alle geldende voorschriften, waaronder NFPA, FM, NEN en TB80

Preventief onderhoud zorgt ervoor dat uw brandbeveiligingsinstallatie het gehele jaar in topconditie is. Storingen, met alle bijbehorende kosten en productiviteitsproblemen, worden vermeden. Onze servicecontracten zijn opgesteld om aan de specifieke eisen op verschillende locaties te voldoen.

Via Firecoach realtime inzicht in de prestaties van uw Firepack
Met Firecoach van WB Firepacks heeft u toegang tot realtime gegevens van uw Firepack op uw computer of een mobiel apparaat. Wanneer een storing wordt gedetecteerd, ontvangt u een pushmelding. U kunt dus onmiddellijk actie ondernemen. Voor intern gebruik kunt u uw Firecoach-rapporten eenvoudig downloaden. Met Firecoach verlengt u de levensduur van uw brandblusinstallatie en voorkomt uw onnodige kosten en downtime. Neem contact op met WB Firepacks voor meer informatie over de Firecoach.

 

Meer weten?

Wilt u weten wat WB Firepacks voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij horen graag van u.